Soort

Prijs

 

Wijnbestellen.nl

Wijnbestellen.nl is de nummer één webshop van Nederland als het gaat om wijn bestellen. Wij bieden een zeer gevarieerde selectie van onze beste wijnen. Voor iedereen is er wat wils, van hele dure wijnen, tot heerlijke wijnen die wat goedkoper zijn. Ook hebben wij een ruime keuze aan: Champagne, Port, Prosecco en geschenkverpakkingen. Wij proberen een snelle levertijd aan te houden doordat wij hiervoor met de juiste mensen werken. In heel Nederland kun u uw wijnen laten bezorgen, ook als het gaat om een cadeau of een relatiegeschenk. Wijn bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestelt u boven de €90,- dan zijn de verzendkosten op onze rekening.

Ook is het erg makkelijk om in de zoek balk van wijnbestellen.nl uw favoriete wijn op te zoeken.

Wijnbestellen.nl gaat in de toekomst nog verder met het assortiment door ook olijfolie, kookboeken, wijnaccessoires en wijnproeverijen aan te bieden. U kunt zich inschrijven op de site als u op de hoogte wil worden gehouden over de nieuwste ontwikkelingen op wijn gebied of om onze aanbiedingen via de mail te krijgen.

Omdat wij net live zijn, houden wij een facebook actie. Like daarvoor onze facebook pagina en wie weet maakt u kans op een heerlijk wijnpakket T.W.V. €50,-

Wijnbestellen.nl, de nummer één webshop van Nederland. Wij zeggen: Lekker makkelijk!

Wijnbestellen NIX18